Wednesday, January 9, 2013

Tiga Perkara Mahu Dikongsi di Blog Saya :)

helloooo New York . actually memang selalu ucap camni . haiisshhhh -.-" . yela , since Movie Hannah Montana kuar dulu tu , i da selalu terikut dok cakap Hellloo New York . padahal ni kat Malaysia hokeh . whatever .

oke , berbalik pada tajuk . THREESOME . i gigih dok update blog ni bukan ape . i esaited oke . esaited . sampai termimpi-mimpi nak dok update blog je . kalu buleh nak je update blog pagi petang siang malam . la ni facebook i da ignore da skang ni . huu . oke , sila lempang i supaya i sedar diri dan berkelakuan sopan .

actually i ada TIGA perkara besar yang i nak kongsikan kepada yuolls . tetapi ade la beberapa perkara-perkara kecil yang berlaku dengan kehidupan seharian i .

FIRST of all , i nak update about my journey to be a bride of 2013 . since korang pon da tau yang i nak buat wedding on Nov , mesti korang ingat i still dok di kerusi malas and goyang-goyang kaki . heeelllooo . buat mase ni i risau jugak . last year mase i nak E-Day , semuanya i settlekan awal . tahun ni progress macam lambat sikit . a bit worried but keep chill hokeh .

Buat mase ni :
- i dah beli kotak-kotak untuk doorgift , bekas-bekas coklat untuk doorgift :)
(tapi i nak tambah doorgift lagi . nanti bila i da start dengan doorgift . i update ya)
- i dah bayar deposit sebanyak RM380 for my OP . i amek my photog mase i E-Day aritu . fb : Dann Halim . nanti i review bout him . he's good . i am impress with his job :)
- i dah beli something untuk Guestbook Corner i :)
- oke tu je wat mase ni . sedihhhh kaannnsss :(

SECONDLY , i nak review balik majlis Engagement Day i . banyak lagi i tak story . bout my baju E-Day . bout my DIY mini pelamin . bout my OP . bout my catering . bout my kambing golek aqiqah for my youngest nephew on my E-Day . bout my doorgift . and mostly important bout my hantaran . hantaran DIY hokeh . so stay tune :)

THIRDLY , bout my rumah sewa . i da banyak beli barang-barang rumah . tapi tak cukuuupppp . hihii . cuma tunggu masa yang sesuai for me and my colleague Ani n Kak Eda n beberapa orang kawan lagi nak g serang IKEA Kota Damansara dan juga Romantika Home Decor . beli barang rumah disitu . can't wait . pasal ni pon nanti i ade mase i update .

oke , tu je ketiga-tiga perkara yang mostly important buat mase sekarang ni . semoga i ade kekuatan untuk review n update my story morry . see yahh . xoxo darls sekalian :)


2 comments:

CIK PIA said...

bgs2.... bayar deposit sikit2, nnt nk dekat mjlis xrasa sgt..

nareiQa said...

tu laa . memang kena wat camtu . sebab takut short duit time nak bayar kat vendor-vendor di saat-saat akhir :)