Sunday, January 6, 2013

MUA for my E-Day | 10.11.12 :)

arini i nak review pasal MUA for my E-Day aritu . mak andam i namanya Kak Shida . Kak Shida make up memang cantik . i yang comel ni , bila dah kena touch up with her magical fingers , terus i jadi gorjes gitewww . hihii . bukan i yang nak puji sendiri , tapi my fience la a.k.a my tunang la a.k.a my B la cakap yang i ni cantik sangat on that day . cam Nora Danish gitewww . cam Scha Alyahya gitewww . cam Neelofa gitewww . cam Leuniey gitewww . oke i tipu . hohoo . lebih-lebih pulak . please jangan lempang i laju-laju . huu :)

Kak Shida ni bukan sahaja boleh make up , malah boleh menjahit baju . baju yang i pakai for my E-Day aritu dah siap . i cuma kasik kat Kak Shida malam tu , i mintak die touch up sikit . just tambah reben kat bahagian pinggang . nak buat ala-ala baju gown gitewww . just nak bagi nampak kelainan for my majlis . hihii :)

Kak Shida sangat ramah dan datang awal untuk make up kan i . i am very recommended her . untuk orang-orang Teluk Intan , Perak , yang memerlukan MUA for your majlis . i suggest her . perkhidmatan yang diberikan sangat affordable . tak sampai RM100 pon untuk make up . selain tu i ade tambah service from her . i sewa sekali Veil + Spider Clip and Handbouquet . pon affordable . best kan ? best oke :)

Kak Shida ade kedai , kalau yuolls nak jumpe die , boleh ke kedainya di Bangunan D'MARA yang dekat dengan padang Majlis Daerah tu . yang dekat pasar malam tuu :)

ataupon ni contact number beliau : 017-5210165 Kak Shida :)





5 comments:

CIK PIA said...

murah n berbaloi harga rm100 kn... bile wedding narieqa? mesti amik MUA yg sama jgk kn?

nareiQa said...

InsyaAllah ingat nak amik beliau . wedding i InsyaAllah on Nov/Dec 2013 Cik Pia :)

eddany @ WE said...

chantek ur make up dear!!! love it

nareiQa said...

thanks dear . i love it too :)

washura10 said...

sy ade mengambil tempahan menjahit manik,membuat veil pengantin dan menyewakan veil..jemput singgah
http://washura.blogspot.com