Monday, January 21, 2013

Baking Class - Rainbow Cake | Pavlova | Talam Tokyo | Talam Ketupo Sarawak | 12.01.2013 :)

weekend aritu merajinkan diri pergi ke Baking Class . niat nak belajar wat Rainbow Cake je . Pavlova da tau buat tapi saje nak tambah skill . tapi bab Kuih Talam tu saje je la sebab da termasuk dalam senarai pakej tu . lagipon oven pemberian my B tu da lame tak membakarkan sesuatu didalamnye . hanya wat perhiasan semata di dapur . huu :)

mainly memang nak belaja Rainbow Cake . i suka cake tu . sangat gorjes hokeh color die . asalnya bulan depan burfday my B . so , teringin nak bake cake untuk die . tu yang gigih belaja tu . tapi bila dah pergi Baking Class tu . memang kena ade kesabaran la nak bake Rainbow Cake tu . sebab die ade banyak layer . pastu kalu oven kecik , gigih la kau nak bake satu-satu layer tu . hoommmaaaiiii .

skang tengah fikir-fikir . burfday my B nanti nak wat cake untuk die ke tak ? buat ke tak ? buat ke tak ? ooooo sooommm . ehh main osom osom plak . hahaa . kita tengok je la nanti :)

jom tengok gambar-gambar i kat Baking Class tu :)

xoxo from : nareiQa :)









2 comments:

CIK PIA said...

wahhhhh.. syok tu belajo baking. save byk tau.. neway, u belajo kt mana ye?

nareiQa said...

cik pia : tu la . ingat wedding nanti cam nak wat cake sendiri jew . huu . nareiQa blaja kat Tanjung Malim :)