Sunday, May 30, 2010

Mari Buka Mata Luas-Luas . PRAMUGARI CANTIK !!

Hello rakan2 bloggers sekalian . ingat lagi tak entry Wah ! Dahulu Kamu Hingusan , Sekarang Kamu Gorgeous Macam Model ? jadi , mari kembali lagi ke rancangan mata keranjang mencuci mata . so , entry ini amat sesuai bagi mereka2 yang sedang mengantuk . tak perlu minom coffee . buka sahaja mata ! nareiQa mahu bagi anda lihat PRAMUGARI yang menjalankan tugas mereka di awan biru di seluruh dunia :D


MARI-MARI
:
:
(sila klik gambar untuk tumbesaran)

apa kata mula2 kita tengok pramugari :
Thailand :D
wah ! siapa yang mahu tidur jika ada pramugari sebegini di dalam pesawat kan :D

then , beralih pula kita ke pramugari :
Amerika :D
wah ! seksis seksis sekali .
"saya tidak mahu turun dari flight ini"
kata orang tua berambut putih itu (alihbahasa)

jadi , mari teruskan ke pramugari :
Rusia :D
Mak Oii . tinggi pokok kelapa !
takde can la kalau si rendah mahu jadi pramugari di Rusia ye :P

mari cuci mata lagi di pramugari :
UAE (Dubai)
siapa lagi mahu gunakan bas untuk balik kampung jika ada layanan daripada si cantik manis ini :P

ada lagi jangan risau , ini pramugari :
Jepun :D
tak banyak make up , tapi natural beauty :P

saya mahu lihat lagi pramugari :
Saudi Arabia :D
pakaian seragam stewardess ni mesti lagi mahal dari other airlines kan :P
(sebab guna banyak kain)

:
:
:
:
:

okeh , skang kita beralih ke pramugari Malaysia ye para penonton sekalian :P
lagi , lagi , lagi pramugari :
Malaysia Airlines :D
gorgeous ! anak sapa la ni :P

kemudian pramugari :
Fireflies :D
"kami kawan Dania"
huhuu :P

kemudian pula pramugari :
Air Asia :D
make up terlebih sudah tetapi merah itu menawan :P

cun tak ?

hahaa . cun jugak pramugari2 di Malaysia kan ?


mari lihat pramugari terakhir :
Afrika
"eh , dah sampai destinasi ?"
penumpang akan tido nyenyak sepanjang penerbangan :P

PENTINGKAH KECANTIKAN
UNTUK MENJADI
SEORANG
PRAMUGARI ??
hahaa :D
jawab . jawab . jawab :D
apakah perasaan anda :P

6 comments:

nareiQa said...

hahaaa . mesti la kena cantik kot . ngee ~~

Boy said...

hehe lawak kot..
xmau lah naik yg last skali

nareiQa said...

hahaaa . nak pilih flight yang stewardess die cantik je ekh :P

KID LEARNS TO FLY™ said...

pilih lah stewardess asia haha..gua syak gua dah jatuh cinta ngan stewardess private jet dari siam tu haha

nareiQa said...

hahaa . samapi jatuh cintan ke :P

Aiza Zaleha said...

kak apiq,owg igt owg nak jadi stewardess.boleh tak?hihihi