Wednesday, June 2, 2010

Kami Blogger Picisan : Menentang Kekejaman Israel !

eikh ! nak tulis perkataan ISRAEL pon rase menyampah . rase benci lihat perkataan tu ade kat blog nareiQa ni . tapi . oleh kerana nareiQa amat bersemangat dan amat BENCI dengan perangai GILA Israil ni , nareiQa bersetuju dan mengikuti kempen bloggers semua especially kepada owner yang tubuhkan kempen ni . SALUTE la kat both of yuolls :D



:
dua gambar ini kredit untuk mereka berdua yang berpenat lelah merekacipta kempen ni .
so , if yuolls care , pwease join us .
[ They both care , So do I ]

bantu kami blogger picisan untuk menentang kezaliman ISRAEL LAKNATULLAH

tiada daya yg mampu ku kerahkan
tiada kekuatan yg dpt ku lemparkan
hanya doa yang mampu ku berikan


Ya Allah
selamatkanlah pejuang-pejuang shuhada ygmempertahankan agamaMU di PALESTIN..
permudahkanlah orang-orang yang memperjuangkan kebenaran
dan 
selamatkan serta permudahkanlah perjalanan misi keamanan utk GAZA
bantulah kami hambaMU yang lemah ini
hancurkanlah kerajaan ISRAEL LAKNATULLAH sebagaimana mudahnya kau hancurkan tentera bergajah ABRAHAH 
sesungguhnya tiada kekuatan yg dapat mengatasi kekuatanMU
dan sesungguhnya Engkaulah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Amin Ya Robbal A'lamin

"senjata org2 mukmin itu adalah doa"






*pilih gambar mana satu terbaik untuk blog anda (klik gambar utk saiz sebenar)
sila letakkan gambar itu di SIDE BAR anda!!
LETAK GAMBAR ITU DI WIDGET PALING ATAS SEKALI!!!

SILA BUAT ENTRI TENTANG LOGO INI DI BLOG ANDA!!!
DAN GALAKKAN MEREKA MEMBUAT ENTRI LOGO INI JUGA!!!
supaya rakan - rakan blogger kita yang lain tahu akan
kesungguhan blogger picisan seperti kita ini!!!



apa guna follower berjuta2
kalau tak bole
tolong settel
kempen 


picisan ni

(ini alvin yang cakap)
(dan nareiQa bersetuju) :D

7 comments:

nareiQa said...

harap2 sume bloggers2 out there buat gak entry ni kan :P

maisyara Pot! Pot! said...

sudah buat dengan seikhlas hati.

*dear, edit colour font u. tak nampak la dear. :)

nareiQa said...

hi maisyara : sudah dear . thanks !

Tasbih Alam said...

Salam,

adapun tujuan saya adalah untuk membina rangkaian blogger..
Sekian lama saya mempelajar bagaimana membina blog.. kini sudah sampai masa saya membina rangkaian bersama-sama blogger hebat yang lain, serta mempelajari lebih banyak untuk menjadi blogger hebat seperti anda..
Di harap kita akan dapat saling mengunjungi antara satu sama lain bagi mengeratkan lagi persaudaraan serta mendapat menafaat daripadanya.. insya Allah

Sesungguhnya mata pena lebih tajam dari mata pedang..

wassalam...

nareiQa said...

terima kasih atas comment anda encik tasbih alam . nareiQa berbesar hati untuk sama2 saling kunjung mengunjung untuk mengeratkan silaturrahim :D

Farid said...

terima kasih kerana sudi membantu kempen kami :)

nareiQa said...

tiada kesusahan pun encik farid . saya memang suka join kempen ni :P hope yuolls successful ;D