Wednesday, April 14, 2010

Wah ! Dahulu Kamu Hingusan . Sekarang Kamu Gorgeous Macam Model !

Semua orang di muka bumi ni cantik ? YA . sudah tentu . cuma make up perlu betul . touch up sikit sana sini . jangan pakai bedak banyak sangat . nanti muka jadi tepung gomok pula . nareiQa pon tak pandai sangat make up make up make up make up ni . tapi just mahu kongsi ngan yuolls . mari bukak mata luas luas ! bagaimana mereka boleh transform jadi Super Model ya !


*waahh ! dahulu hanya berbaju sekolah dan umur pon setahun jagung ! bak kata kawan nareiQa "kencing pon berbau milo lagi" . sekarang dah besar berbau apa pula ye ? haha ! ter18sx lah pula . okey . jangan buang masa . mari keranjangkan mata ye :D


PILIH ! JANGAN TAK PILIH !


sudah maju sekarang nampaknya :D

mata sekarang sudah pandai menggoda ye :D

dahulu bagaikan sungguh skema :D


mengapa dahulu tidak pandai senyum :D

nareiQa paling suka gambar di bawah :P
:
:
:
:
:
:
masuk Miss Korea terus !!

SIAPA KATA YUOLLS TAK CANTIK ???
YUOLLS SUMER CANTIK OKIES :D

11 comments:

nareiQa said...

jom shopping alat solek !

Nazatul shima said...

sume yg cantik sbb make up..isk3..:(

Mr Rulez said...

2lar..zaman skrg sume boleh..jnji ader duet..tp smpai cam 2 skli..ermm..hilang identiti sbnr..;)

luvly mya said...

OMG..yang bawah tu cantik sgt dari dulu..haha

sI tEDI said...

joM!

belanja ek??
ekekekekke

miemiey said...

banyak bezakan...mmg jauh...berkarat lagi masa zaman hingusan...
agaknya kl kita bermekap hubby pun tak kenal..kan..kan..

nareiQa said...

yup . make up boleh cantikkan kita kan yuolls . owh dak tedi , jom !

~ Ann ~ said...

cantikkk... memang semua org cantikkan...

Aiza Zaleha said...

kak afiq!sy dah ade blog! :p

AesyaZealous said...

eh slah eja, make up* hehe

AesyaZealous said...

semua org pun cantik sebenarnye.. kalau ade mack up lagi canik :))